Stúdió Kópháza

Tevékenységek

Rólam

Kedves Olvasó!

Köszöntelek a honlapomon, Bögölyné Molnár Szilvia vagyok, fotográfus. 2018 óta foglalkozom elhivatottan fotózással, 2019 október óta pedig egyéni vállalkozóként. Kedvenc területeim a gyermek és családfotózás, felnőtt portré, valamint a természetfotózás. Ha tetszenek a munkáim és elnyertem szimpátiádat, keress bátran.

Hogy mit kinálok?

Gyermek (óvoda/iskola) és családfotózás stúdióban vagy szabadban, hagyományos és "Fine Art" stilusban (amihez saját kézzel festett hátteret használok és számos gyönyörű vintage stílusú ruhát varrtam saját kezűleg).

Publikációk

Képeim folyamatosan elismerésre kerülnek hires külföldi gyermek magazinokban, természetképeim közül néhány kiállításra került Budapesten.

Árak

Személyre és igényekre szabottan tudok árajánlatot készíteni, amit sok tényező befolyásol (20.000 Ft-tól 30.000 Ft-ig). Idény szerint (Karácsony, Húsvét, Anyák napja stb.) hirdetek meg Villámfotózásokat, amik nagyon kedvező áron elérhetőek. A honlapomon időben ki lesznek írva a villámfotózások időpontjai és telefonon vagy a honlapon keresztül lehet majd jelentkezni rájuk.

Üzenet küldése

CAPTCHA
Diese Sicherheitsfrage überprüft, ob Sie ein menschlicher Besucher sind und verhindert automatisches Spamming.

Térkép