Studio Kópháza

Studio Kópháza
Studio Kópháza
Studio Kópháza
Karácsonyi fotózás 2022, gyermekfotózás, karácsony
Fine Art, Family portrait, családi portré, fine art photography
Fine Art, Anya Lánya, Family portrait, Mother and daugher, Mommy and me, családi portré

Akció

Nyereményjáték TESZTELÉS időpontfoglaláshoz

Ez egy NEM VALÓS akció, az itt megjelent információk naponta fognak majd változni! A jövőben ha kiírok egy akciót, teszek hozzá egy linket és egy kódot (ez lesz az akció kódja) és ez alapján tudtok majd időpontot foglalni! A foglalást meg KELL erősíteni a foglaló átutalásával/befizetésével! Így ha többen foglalják ugyan azt az időpontot, azt tudom figyelembe venni aki a leggyorsabb volt és leghamarabb átutalta a foglalót! Ha három napon belül NEM érkezik meg a foglaló az időpont felszabadul és újra elérhető lesz mások számára!

Induljon a játék! Ez most egy MINTA, TESZT, így fogjátok látni majd az akciót! A tavalyi karácsonyi dekorációkat fogom használni!

 

Karácsonyi Mini akció TESZT

20 perc fotózás

50 korrekciós kép

2 háttér

xxxx ár

Szabad időpontok (ezeket változtatom naponta és le is ellenőrzöm, hogy helyen választottatok-e napot és órát!) Csak az választható ami még nem foglalt!!!

2026. április 7.:

15:00

15:30 - foglalt!

16:00

16:30 - foglalt!

17:00

17:30

18:00

Időpontfoglalás:

https://studiokophaza.com/privat-oldal

Akció Kódja: MINI1

Rólam

Kedves Olvasó!

Köszöntelek a honlapomon, Bögölyné Molnár Szilvia vagyok, többszörös Award győztes fotográfus. 2018 óta foglalkozom elhivatottan fotózással, 2019 október óta pedig egyéni vállalkozóként. Kedvenc területeim a gyermek és családfotózás, felnőtt portré, valamint a természetfotózás. Ha tetszenek a munkáim és elnyertem szimpátiádat, keress bátran.

Hogy mit kinálok?

Gyermek (óvoda/iskola) és családfotózás stúdióban vagy szabadban, hagyományos és "Fine Art" stílusban (amihez saját kézzel festett hátteret használok és számos gyönyörű vintage stílusú ruhát varrtam saját kezűleg).

Publikációk

Képeim folyamatosan elismerésre kerülnek híres külföldi gyermek magazinokban, természetképeim közül néhány kiállításra került Budapesten.

2021-ben a világ legnagyobb versenyén a 35 Awards-on, a világ legjobb 200 gyerekfotósai közé választottak és az egyik gyermekportrém bekerült a Top 150 közé (35.000 képet neveztek a kategóriában), valamint női portéban a top 2%-ba kerültek a versenyre benevezett fotóim!

 

Árak

Személyre és igényekre szabottan tudok árajánlatot készíteni, amit sok tényező befolyásol. Idény szerint (Karácsony, Húsvét, Anyák napja stb.) hirdetek meg Mini fotózásokat, amik nagyon kedvező áron elérhetőek. A honlapomon időben ki lesznek írva az akciók időpontjai és telefonon vagy a honlapon keresztül lehet majd jelentkezni rájuk.

 

 1. "Lifestyle" típusú fotózás - kb. 50 db korrekciós fotó - 45.000 Ft

  Ajánlom családoknak, családi események megörökítése (családi fotózás, szülinap, Karácsony, Húsvét, stb.)
  1 család részére szól, maximális létszám 1-5 fő
  Ez a csomag NEM tartalmaz arcretust és a háttér szelektív kidolgozását!!!
  A képek minimális utómunkával, természetes hatással, korrekciózva kerülnek átadásra
  A fotózás 40-60 perc
   
 2. "Fine Art" fotózás - 6 db festményszerű fotó + 20 korrekciós fotó - 65.000 ft (1 főtől maximum 3 fő-ig, azon felül egyéni árajánlat)

  Ajánlom azoknak, akik szeretnének kipróbálni egy új világot, legyen az a régi idők öltözékében, akár modern ruhában vagy egy mesevilágban. Családok, testvérpárok részére egyéni árajánlatot adok!
  Az arc, ruha, háttér festményszerű egyedi, művészi kidolgozása. Stúdióm luxus ruhái igénybe vehetőek ezen a fotózáson!!! A fotózás lehet kültéren vagy stúdióban! Előzetes elbeszélgetés során felállítjuk a fotózás koncepcióját, témáját, amit személyre szabok!

  A fotózás 40-60 perc

  Fine Art Típusú fotózás család, gyermek, kismama, glamour témában kérhető, előre megbeszélt ruhákban és megbeszélt témákban, 2 ruhaszett és 2 téma áll rendelkezésre 1 fotózás során!!!

  További fotók retusálása:

  Fine Art retus 1-2 fő: 6.000 Ft/kép
  Fine Art retus családi: 8.000 Ft/kép

   

 3. "Csak néhány fotót szeretnék" csomag 30.000 1 fő részére, családok nem vehetik igénybe ezt a csomagot!

  Ha valaki csak néhány fotót szeretne, prémium vagy üzleti portré, természetesen van lehetőség rá! Ha a két alapcsomag közül nem tudtok választani, lehetőség van előre megmondani, hány fotót szeretnétek és én egyéni árajánlatot adok rá! 1 és 2 fotós ajánlat nem létezik! Ez az opció 3 db fotót tartalmaz! Ezek kidolgozott képek, nem csak korrekciósak, teljes retus, igény esetén fine art kidolgozás! Ehhez a csomaghoz nem járnak korrekciós fotók, a nyers fotók közül lehet majd kiválasztani a kívánt fotókat! 3 db fotó esetén 1 fő részére a fotózás 30.000 ft! A fotózás időtartama nincs előre meghatározva! A fotózásnak akkor van vége ha meg van a kívánt fotók száma (maximum 40 perc, függ a kívánt fotók számától),  40-50 fotó közül lehet majd választani, itt nem készül több 100 fotó, csak annyi amennyi szükséges!

   

Stúdióm kellékei és ruhái igény szerint minden típusú fotózáshoz rendelkezésre állnak, kivéve a luxus hercegnős és excluzív ruhák (Zolilla Boutique, Fairy Shop, Szpulka stb) azok csak a Fine Art  fotózásokhoz kérhetőek!

Fotók kidolgozása:

 • Korrekciózott képek átadása: 15 munkanap (ünnepek és a hétvége nem minősül munkanapnak)
 • Fine Art képek: A kiválasztás időpontjától számítva 30 munkanapon belül!
 • Expressz kidolgozás mindkét csomagra +10.000 ft (átadás 5 munkanapon belül)

Mini Fotózás Akciók

Szezonálisan hirdetek akciókat adott témában és időpontokban, amik kedvező áron elérhetőek! Ezek korlátozott létszámúak! Az elérhető időpontok a honlapomon és a facebookos privát csoportomban (Studio Kópháza Mini Akciók/Fotózás) láthatóak elsőként. Idén egy fix akcióval készülök, ami minden hónapban 1 vagy 2 nap elérhető szülinapok témában gyerekeknek 1-17 éves korig! Kizárólag az veheti igénybe akinek az adott hónapban vagy egy hónappal előtte vagy utána van szülinapja). Ezen kívül lesz még Hercegnős, Nyuszi, Ballagós, Levendulás, Napraforgós és Őszi Mini Akció! Kövessétek a csoportot, hogy ne maradjatok le róla!

Térkép