Studio Kópháza
Studio Kópháza
Studio Kópháza
Karácsonyi fotózás 2022, gyermekfotózás, karácsony
Fine Art, Family portrait, családi portré, fine art photography
Fine Art, Anya Lánya, Family portrait, Mother and daugher, Mommy and me, családi portré

Rólam

Kedves Olvasó!

Köszöntelek a honlapomon, Bögölyné Molnár Szilvia vagyok, többszörös Award győztes fotográfus. 2018 óta foglalkozom elhivatottan fotózással, 2019 október óta pedig egyéni vállalkozóként. Kedvenc területeim a gyermek és családfotózás, felnőtt portré, valamint a természetfotózás. Ha tetszenek a munkáim és elnyertem szimpátiádat, keress bátran.

Hogy mit kinálok?

Gyermek (óvoda/iskola) és családfotózás stúdióban vagy szabadban, hagyományos és "Fine Art" stílusban (amihez saját kézzel festett hátteret használok és számos gyönyörű vintage stílusú ruhát varrtam saját kezűleg).

Publikációk

Képeim folyamatosan elismerésre kerülnek híres külföldi gyermek magazinokban, természetképeim közül néhány kiállításra került Budapesten.

2021-ben a világ legnagyobb versenyén a 35 Awards-on, a világ legjobb 200 gyerekfotósai közé választottak és az egyik gyermekportrém bekerült a Top 150 közé (35.000 képet neveztek a kategóriában), valamint női portéban a top 2%-ba kerültek a versenyre benevezett fotóim!

 

Árak

Csomag ajánlataim:

 1. Mesebeli "Kreatív fine art" csomag 36.000 1 fő részére (családok nem vehetik igénybe ezt a csomagot, itt csak 1 főre helyezzük a hangsúlyt)

  Ez a csomag 3 db digitális fotót és 1 db A4-es minőségi nyomatot tartalmaz! Ebben a csomagban előre megtervezzük a fotózást, legyen az kültéren vagy stúdióban! Az idő nincs megszabva, akkor van vége a fotózásnak, ha biztosan meg van a 3 fotó ami alkalmas a fine art stílushoz méltó mesés kidolgozásra! Az arc, ruha, háttér festményszerű egyedi, művészi kidolgozása. Stúdióm luxus ruhái igénybe vehetőek ezen a fotózáson!!!

 2. "Fine Art" fotózás - 6 db festményszerű fotó 65.000 ft (1 főtől maximum 3 fő-ig, azon felül egyéni árajánlat)

  Ajánlom azoknak, akik szeretnének kipróbálni egy új világot, legyen az a régi idők öltözékében, akár modern ruhában vagy egy mesevilágban. Háromnál több fő esetén egyéni árajánlatot adok!
  Az arc, ruha, háttér festményszerű egyedi, művészi kidolgozása. Stúdióm luxus ruhái igénybe vehetőek ezen a fotózáson!!! A fotózás lehet kültéren vagy stúdióban! Előzetes elbeszélgetés során felállítjuk a fotózás koncepcióját, témáját, amit személyre szabok!

  A fotózás 40-60 perc
   
 3. "Lifestyle" típusú fotózás - 15 db prémium fotó - 45.000 Ft

  Ajánlom családoknak, családi események megörökítése (családi fotózás, szülinap, Karácsony, Húsvét, stb.)
  1 család részére szól, maximális létszám 1-5 fő
  Ez a csomag prémium kidolgozást tartalmaz, amely teljes arcretust és bőrhibák eltüntetését foglalja magában (nem fine art kidolgozás!!!)
  A képek természetes hatásúak!  A fotók digitálisan, teljes felbontásban kerülnek átadásra!
  A fotózás 40 perc stúdióban van kültéren

   

Stúdióm kellékei és ruhái igény szerint minden típusú fotózáshoz rendelkezésre állnak, beleértve a luxus hercegnős és exkluzív ruhákat is (Zolilla Boutique, Fairy Shop, Szpulka stb)! Minden csomag esetén a képek digitálisan teljes felbontásban kerülnek átadásra!!!

Fotók kidolgozása:

 • Prémium képek átadása: 15 munkanap (ünnepek és a hétvége nem minősül munkanapnak)
 • Fine Art képek: A kiválasztás időpontjától számítva 30 munkanapon belül!
 • Expressz kidolgozás mindkét csomagra +15.000 ft, átadás 5 munkanapon belül (ünnepek és a hétvége nem minősül munkanapnak)

A fotók csak írásos beleegyezéssel kerülnek saját felhasználásra! Az átadott képek bármilyen manipulációja sérti a szerzői jogokat, így kérem ne tegyenek rá se filtert, se effekteket, mert rontja az általam átadott minőséget és hamis képet mutat rólam!

Csatlakozz a facebookos csoportomba (Studio Kópháza Mini Akciók/Fotózás), ahol nyereményjátékokon vehetsz részt és az aktuális információkról, akciókról első kézből kapsz értesítéseket:

https://www.facebook.com/groups/467378758556479

 

Térkép